Politik om beskyttelse af personlige oplysninger 

1. Databeskyttelse i et overblik 

Generelle bemærkninger

De følgende meddelelser giver et enkelt overblik over, hvad der sker med dine personoplysninger, når du besøger dette websted. Personoplysninger er alle oplysninger, som gør det muligt at identificere dig personligt. For detaljerede oplysninger om databeskyttelse henvises til vores privatlivspolitik, der er anført under denne tekst. 

Indsamling af data på dette websted 

Hvem er ansvarlig for dataindsamlingen på dette websted? 

Databehandlingen på dette websted foretages af webstedets operatør. Du kan finde kontaktoplysningerne for webstedsoperatøren i afsnittet "Oplysninger om den dataansvarlige" i denne databeskyttelseserklæring. 

Hvordan indsamler vi dine data? 

På den ene side indsamles dine data, når du giver os dem. Det kan f.eks. være data, som du indtaster i en kontaktformular.  Andre data indsamles automatisk eller med dit samtykke, når du besøger webstedet via vores it-systemer registreret. Det drejer sig primært om tekniske data (f.eks. internetbrowser, operativsystem eller tidspunkt for sidevisning). Disse data indsamles automatisk, så snart du går ind på dette websted. 

Hvad bruger vi dine data til? 

En del af oplysningerne indsamles for at sikre, at webstedet kan leveres fejlfrit. Andre data kan bruges til at analysere din brugeradfærd. 

Hvilke rettigheder har du i forbindelse med dine data? 

Du har til enhver tid ret til gratis at få oplysninger om oprindelsen, modtageren og formålet med dine lagrede personoplysninger. Du har også ret til at anmode om rettelse eller sletning af disse oplysninger. Hvis du har givet dit samtykke til databehandling, kan du til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med henblik på fremtiden. Du har også ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger under visse omstændigheder. Desuden har du ret til at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed. Du kan til enhver tid kontakte os om dette og andre spørgsmål vedrørende databeskyttelse. 

Analyseværktøjer og værktøjer fra tredjeparter 

Når du besøger dette websted, kan din surfadfærd blive statistisk analyseret. Dette sker hovedsageligt med såkaldte analyseprogrammer. Nærmere oplysninger om disse analyseprogrammer findes i den følgende databeskyttelseserklæring. 

2. Hosting og Content Delivery Networks (CDN) 

Shopify 

Vi hoster vores websted hos Shopify International Limited, Victoria Buildings, 1-2 Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Irland (i det følgende benævnt "Shopify"). Shopify er et værktøj til at oprette og hoste websteder. Når du besøger vores websted, indsamler Shopify din IP-adresse og oplysninger om den enhed og den browser, du bruger. Shopify analyserer også besøgstal, besøgskilder, kundeadfærd og udarbejder brugerstatistikker. Når du foretager et køb på vores websted, indsamler Shopify også dit navn, din e-mailadresse, forsendelses- og faktureringsadresser, betalingsoplysninger og andre data i forbindelse med købet (f.eks. telefonnummer, beløb for salg osv.). Til analyse gemmer Shopify cookies i din browser. Du kan finde flere oplysninger i Shopify's politik om beskyttelse af personlige oplysninger:  https://www.shopify.com/legal/privacyBrugen af Shopify er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Vi har en legitim interesse i at få en så pålidelig præsentation af vores websted som muligt. For så vidt der er anmodet om et tilsvarende samtykke, finder følgende sted behandlingen udelukkende på grundlag af art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. 

Jobbehandling 

Vi har indgået en kontrakt om ordrebehandling (AVV) med ovennævnte udbyder. Dette er en kontrakt, der er påkrævet i henhold til databeskyttelseslovgivningen, som sikrer, at udbyderen kun behandler de personlige oplysninger om vores besøgende på webstedet i overensstemmelse med vores instruktioner og i overensstemmelse med GDPR. 

Shopify CDN 

Arten og omfanget af behandlingen 

Vi bruger Shopify CDN til at levere indholdet på vores websted korrekt. Shopify CDN er en tjeneste leveret af Shopify, Inc., der fungerer som et Content Delivery Network (CDN) på vores websted for at levere funktionalitet til andre Shopify, Inc.-tjenester. For de nævnte tjenester findes der et særskilt afsnit i denne privatlivspolitik. Dette afsnit omhandler kun brugen af CDN. Et CDN hjælper med at levere indholdet af vores onlinetilbud, især filer som grafik eller scripts, hurtigere ved hjælp af regionalt eller internationalt distribuerede servere. Når du får adgang til dette indhold, opretter du en forbindelse til servere hos Shopify, Inc, 150 Elgin St, Ottawa, ON K2P 1L4, Canada, hvorved din IP-adresse og muligvis browserdata, såsom din brugeragent, overføres. Disse data behandles udelukkende til ovennævnte formål og for at opretholde sikkerheden og funktionaliteten af Shopify CDN. 

Formål og retsgrundlag 

Brugen af Content Delivery Network er baseret på vores legitime interesser, dvs. interesse i en sikker og effektiv levering og optimering af vores onlinetilbud i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f. DSGVO. Opbevaringsperiode Den specifikke opbevaringsperiode for de behandlede data kan ikke påvirkes af os, men bestemmes af Shopify, Inc. Du kan finde yderligere oplysninger i fortrolighedspolitikken for Shopify CDN: https://www.shopify.com/legal/privacy

Google Cloud CDN 

Vi bruger indholdsleveringsnetværket Google Cloud CDN. Udbyderen er Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Google tilbyder et globalt distribueret indholdsleveringsnetværk. Dette er teknisk set en overførsel af oplysninger mellem din browser og vores websted via Googles netværk. Dette gør det muligt for os at øge vores websteds tilgængelighed og ydeevne på verdensplan. Brugen af Google Cloud CDN er baseret på vores legitime interesse i at levere vores websted så fejlfrit og sikkert som muligt (art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO). Overførslen af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser. Du kan finde flere oplysninger her: https://cloud.google.com/terms/eu-model-contract-clauseYderligere oplysninger om Google Cloud CDN kan findes her:https://cloud.google.com/cdn/docs/overview?hl=de

Jobbehandling 

Vi har indgået en kontrakt om ordrebehandling (AVV) med ovennævnte udbyder. Dette er en kontrakt, der er påkrævet i henhold til databeskyttelseslovgivningen, som sikrer, at udbyderen kun behandler de personlige oplysninger om vores besøgende på webstedet i overensstemmelse med vores instruktioner og i overensstemmelse med GDPR. 

Bootstrap CDN 

Arten og omfanget af behandlingen 

Vi bruger Bootstrap CDN til at levere indholdet af vores websted korrekt. Bootstrap CDN er en tjeneste fra Bootstrap, som fungerer som et Content Delivery Network (CDN) på vores websted. Et CDN hjælper med at levere indhold fra vores websted, især filer som grafik eller scripts, hurtigere ved hjælp af regionalt eller internationalt distribuerede servere. Når du får adgang til dette indhold, opretter du en forbindelse til Bootstraps servere, hvorved din IP-adresse og eventuelt browserdata som f.eks. din brugeragent overføres. Disse data anvendes udelukkende til ovennævnte formål og til at opretholde Bootstraps sikkerhed og funktionalite CDN behandlet. 

Formål og retsgrundlag 

Brugen af Content Delivery Network er baseret på vores legitime interesser, dvs. interesse i en sikker og effektiv levering og optimering af vores onlinetilbud i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f. DSGVO. Opbevaringsperiode Den specifikke opbevaringsperiode for de behandlede data kan ikke påvirkes af os, men fastsættes af Bootstrap. Du kan finde yderligere oplysninger i fortrolighedspolitikken for Bootstrap CDN: https://www.bootstrapcdn.com/privacy-policy/.   

Hotjar CDN 

Arten og omfanget af behandlingen 

Vi bruger Hotjar CDN til at levere indholdet af vores websted korrekt. Hotjar CDN er en tjeneste fra Hotjar Ltd., som fungerer som et Content Delivery Network (CDN) på vores websted for at sikre funktionaliteten af andre tjenester fra Hotjar Ltd. Du finder et separat afsnit i denne fortrolighedspolitik for disse tjenester. Dette afsnit omhandler kun brugen af CDN. 

Et CDN hjælper med at levere indholdet af vores onlinetilbud, især filer som grafik eller scripts, hurtigere ved hjælp af regionalt eller internationalt distribuerede servere. Når du får adgang til dette indhold, opretter du forbindelse til servere hos Hotjar Ltd, Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre 3 Elia Zammit Street St Julians STJ 3155 Malta, hvor din IP-adresse og eventuelt browserdata som f.eks. din brugeragent overføres. Disse data behandles udelukkende til ovennævnte formål og for at opretholde sikkerheden og funktionaliteten af Hotjar CDN. 

Formål og retsgrundlag 

Brugen af Content Delivery Network er baseret på vores legitime interesser, dvs. interesse i en sikker og effektiv levering og optimering af vores onlinetilbud i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f. DSGVO. Opbevaringsperiode Den specifikke opbevaringsperiode for de behandlede data kan ikke påvirkes af os, men bestemmes af Hotjar Ltd. Du kan finde yderligere oplysninger i fortrolighedspolitikken for Hotjar CDN: https://www.hotjar.com/privacy/. 

3. Generelle bemærkninger og obligatoriske oplysninger 

Databeskyttelse 

Operatørerne af disse sider tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesregler og denne databeskyttelseserklæring. 

Når du bruger dette websted, indsamles der forskellige personoplysninger. Personoplysninger er oplysninger, der kan bruges til at identificere dig personligt. Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvilke data vi indsamler, og hvad vi bruger dem til. Den forklarer også, hvordan og med hvilket formål dette gøres. 

Vi vil gerne påpege, at dataoverførsel på internettet (f.eks. kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedshuller. Det er ikke muligt at beskytte data fuldstændigt mod tredjeparters adgang. 

Bemærkning om det ansvarlige organ 

Den dataansvarlige for dette websted er: 
Cerascreen GmbH
Güterbahnhofstraßee 16
19059 Schwerin
Tyskland 
Telefon: +49 385 3936322 2
E-mail:
help@cerascreen.com 
Den registeransvarlige er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i fællesskab med andre bestemmer formålet med og midlerne til behandling af personoplysninger (f.eks. navne, e-mailadresser osv.). 

Opbevaringsperiode

Medmindre der er angivet en mere specifik opbevaringsperiode i denne fortrolighedspolitik, forbliver dine personoplysninger hos os, indtil formålet med behandlingen af oplysningerne ikke længere er gældende. Hvis du fremsætter en berettiget anmodning om sletning eller tilbagekalder dit samtykke til databehandling, vil dine data blive slettet, medmindre vi har andre juridisk tilladte grunde til at opbevare dine personoplysninger (f.eks. opbevaringsperioder i henhold til skatte- eller handelslovgivningen); i sidstnævnte tilfælde vil dataene blive slettet, når disse grunde ikke længere er gældende. 

Databeskyttelsesansvarlig 

Vi har udpeget en databeskyttelsesansvarlig for vores virksomhed. 
externer Datenschutzbeauftragter DSBOK
 
Oliver Krause 

Telefon: +49 6144 402197 
Email: cerascreen@dsbok.de

Bemærkninger om overførsel af data til USA og andre tredjelande 

Vi bruger bl.a. værktøjer fra virksomheder i USA eller andre tredjelande, som ikke er sikre i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Hvis disse værktøjer er aktive, kan dine personoplysninger blive overført til disse tredjelande og behandlet der. Vi vil gerne påpege, at der i disse lande ikke kan garanteres et databeskyttelsesniveau, der kan sammenlignes med det i EU. Amerikanske virksomheder er f.eks. forpligtet til at udlevere personoplysninger til sikkerhedsmyndigheder, uden at du som registreret har mulighed for at anlægge sag mod dette. Det kan derfor ikke udelukkes, at amerikanske myndigheder (f.eks. efterretningstjenester) behandler, evaluerer og permanent gemmer dine data på amerikanske servere med henblik på overvågning. Vi har ingen indflydelse på disse behandlingsaktiviteter. 

Tilbagekaldelse af dit samtykke til databehandling 

Mange databehandlinger er kun mulige med dit udtrykkelige samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde det samtykke, du allerede har givet, når som helst. Lovligheden af den databehandling, der er udført indtil tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen. 

Ret til at gøre indsigelse mod indsamling af data i specifikke tilfælde og mod direkte markedsføring (art. 21 GDPR) 

HVIS DATABEHANDLINGEN ER BASERET PÅ ART. 6 ABS. 1 LIT. E ELLER F DSGVO, HAR DU TIL ENHVER TID RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER AF GRUNDE, DER SKYLDES DIN SÆRLIGE SITUATION; DETTE GÆLDER OGSÅ FOR PROFILERING BASERET PÅ DISSE BESTEMMELSER. DET RESPEKTIVE RETSGRUNDLAG, SOM BEHANDLINGEN ER BASERET PÅ, KAN FINDES I DENNE DATABESKYTTELSESERKLÆRING. HVIS DU GØR INDSIGELSE, BEHANDLER VI IKKE LÆNGERE DINE PERSONOPLYSNINGER, MEDMINDRE VI KAN PÅVISE TVINGENDE LEGITIME GRUNDE TIL BEHANDLINGEN, SOM GÅR FORUD FOR DINE INTERESSER, RETTIGHEDER OG FRIHEDSRETTIGHEDER, ELLER BEHANDLINGEN TJENER TIL AT GØRE RETSKRAV GÆLDENDE, UDØVE ELLER FORSVARE RETSKRAV (INDSIGELSE I HENHOLD TIL ARTIKEL 21, STK. 1, I DATABESKYTTELSESLOVEN). 

HVIS DINE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLES MED HENBLIK PÅ DIREKTE MARKEDSFØRING, HAR DU RET TIL TIL ENHVER TID AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF PERSONOPLYSNINGER OM DIG MED HENBLIK PÅ EN SÅDAN MARKEDSFØRING; DETTE GÆLDER OGSÅ FOR PROFILERING, FOR SÅ VIDT SOM DEN ER FORBUNDET MED EN SÅDAN DIREKTE MARKEDSFØRING. HVIS DU GØR INDSIGELSE, VIL DINE PERSONOPLYSNINGER EFTERFØLGENDE IKKE LÆNGERE BLIVE BRUGT TIL DIREKTE MARKEDSFØRING (INDSIGELSE I HENHOLD TIL ART. 21, STK. 2, DSGVO). 

Ret til at klage til den kompetente tilsynsmyndighed 

I tilfælde af overtrædelser af GDPR har de registrerede personer ret til at klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat, hvor de har deres sædvanlige opholdssted, deres arbejdssted eller det sted, hvor den påståede overtrædelse fandt sted. Retten til at klage berører ikke andre administrative eller retslige retsmidler. 

Ret til dataportabilitet 

Du har ret til at tilbagekalde oplysninger, som vi har automatiseret på grundlag af dit samtykke eller til opfyldelse af en kontrakt den dataansvarlige har ret til at få de oplysninger, som den dataansvarlige behandler, udleveret til sig selv eller til en tredjepart i et almindeligt maskinlæsbart format. Hvis du anmoder om direkte overførsel af oplysningerne til en anden dataansvarlig, vil dette kun ske i det omfang, det er teknisk muligt. 

SSL- eller TLS-kryptering 

Dette websted anvender SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedshensyn og for at beskytte overførslen af fortroligt indhold, f.eks. ordrer eller forespørgsler, som du sender til os som webstedets operatør. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved, at adresselinjen i browseren ændres fra "http://" til "https://" og ved låsesymbolet i din browserlinje. Hvis SSL- eller TLS-kryptering er aktiveret, kan de data, du sender til os, ikke læses af tredjeparter. 

Krypterede betalingstransaktioner på dette websted 

Hvis der efter indgåelsen af en kontrakt med omkostninger er en forpligtelse til at give os dine betalingsoplysninger (f.eks. kontonummer i tilfælde af tilladelse til direkte debitering), er disse oplysninger nødvendige for at kunne behandle betalinger. Betalingstransaktioner via de almindelige betalingsmidler (Visa/MasterCard, direkte debitering) foretages udelukkende via en krypteret SSL- eller TLS-forbindelse. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved, at adresselinjen i browseren ændres fra "http://" til "https://" og ved at der er et låsesymbol i din browserlinje. Med krypteret kommunikation kan dine betalingsdata, som du sender til os, ikke læses af tredjeparter. 

Oplysninger, sletning og rettelse 

Inden for rammerne af de gældende lovbestemmelser har du til enhver tid ret til gratis at få oplysninger om dine lagrede personoplysninger, deres oprindelse og modtager og formålet med databehandlingen samt, hvis det er relevant, ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Du kan til enhver tid kontakte os til dette formål og for yderligere spørgsmål vedrørende personoplysninger. 

Ret til at begrænse behandlingen 

Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Du kan til enhver tid kontakte os for at gøre dette. Retten til begrænsning af behandlingen findes i følgende tilfælde: Hvis du anfægter nøjagtigheden af dine personlige oplysninger, som vi har gemt, har vi normalt brug for tid til at kontrollere dette. Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, så længe kontrollen varer. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er sket/er sket ulovligt, kan du anmode om begrænsning af databehandlingen i stedet for sletning. Hvis vi ikke længere har brug for dine personoplysninger, men du har brug for dem til at udøve, forsvare eller håndhæve juridiske krav, har du ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger i stedet for sletning. Hvis du har fremsat en indsigelse i henhold til artikel 21, stk. 1, i DSGVO, skal der foretages en afvejning af dine og vores interesser. Så længe det endnu ikke er blevet fastslået, hvis interesser der har forrang, har du ret til at kræve begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du har begrænset behandlingen af dine personoplysninger, må sådanne oplysninger - ud over at blive lagret - kun behandles med dit samtykke eller med henblik på fastsættelse, udøvelse eller forsvar af retskrav eller til beskyttelse af en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder eller af hensyn til vigtige samfundsinteresser i Den Europæiske Union eller en medlemsstat. 

Indsigelse mod reklame-e-mails 

Det er ikke tilladt at anvende kontaktoplysninger, der er offentliggjort inden for rammerne af forpligtelsen til at anvende aftryk til at sende reklame- og informationsmateriale, som ikke udtrykkeligt er blevet anmodet om, til at sende reklame- og informationsmateriale. Operatørerne af siderne forbeholder sig udtrykkeligt retten til at tage retslige skridt i tilfælde af uopfordret udsendelse af reklameinformation, f.eks. spam-mails. 

4. Indsamling af data på dette websted 

Cookies 

Vores internetsider bruger såkaldte "cookies". Cookies er små tekstfiler og forårsager ingen skade på din terminal. De gemmes enten midlertidigt i en session (session cookies) eller permanent (permanente cookies) på din endelige enhed. Sessionscookies slettes automatisk ved afslutningen af dit besøg. Permanente cookies forbliver gemt på din enheds enhed, indtil du selv sletter dem, eller indtil de automatisk slettes af din webbrowser. I nogle tilfælde kan der også blive gemt cookies fra tredjepartsvirksomheder på din terminal, når du går ind på vores websted (tredjepartscookies). Disse gør det muligt for os eller dig at bruge visse tjenester fra tredjepartsvirksomheden (f.eks. cookies til behandling af betalingstjenester). Cookies har forskellige funktioner. Mange cookies er teknisk nødvendige, da visse funktioner på webstedet ikke ville fungere uden dem (f.eks. indkøbsvognsfunktionen eller visning af videoer). Andre cookies bruges til at evaluere brugeradfærd eller til at vise reklamer. Cookies, der er nødvendige for at gennemføre den elektroniske kommunikationsproces (nødvendige cookies) eller for at levere visse funktioner, som du ønsker (funktionelle cookies, f.eks. til indkøbsvognsfunktionen) eller for at optimere hjemmesiden (f.eks. cookies til måling af webpublikum), gemmes på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f) i DSGVO, medmindre et andet retsgrundlag er angivet. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i at lagre cookies for at sikre en teknisk fejlfri og optimeret levering af sine tjenester. Hvis der er blevet anmodet om samtykke til lagring af cookies, er lagringen af de pågældende cookies udelukkende baseret på dette samtykke (art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO); samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Du kan indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og kun tillader cookies i enkelte tilfælde, udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt og aktivere automatisk sletning af cookies, når du lukker browseren. Hvis du deaktiverer cookies, kan funktionaliteten af dette websted være begrænset. Hvis cookies anvendes af tredjepartsvirksomheder eller til analyseformål, vil vi informere dig herom særskilt inden for rammerne af denne databeskyttelseserklæring og om nødvendigt anmode om dit samtykke. 

Serverlogfiler 

Udbyderen af siderne indsamler og gemmer automatisk oplysninger i såkaldte serverlogfiler, som din browser automatisk overfører til os. Det drejer sig om: 
Browsertype og -version
Brugt styresystem Referrer
URL
Værtsnavn på den computer
der har adgang til computeren
Tidspunkt for serveranmodningen
IP-adresse
Disse data er ikke slået sammen med andre datakilder. Indsamlingen af disse data er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i en teknisk fejlfri præsentation og optimering af sit websted - til dette formål skal serverlogfilerne indsamles. 

Anmodning pr. e-mail, telefon eller fax 

Hvis du kontakter os via e-mail, telefon eller fax, vil din henvendelse, herunder alle personlige oplysninger (navn, forespørgsel), blive gemt og behandlet af os med henblik på at behandle din anmodning. Vi videregiver ikke disse oplysninger uden dit samtykke. Behandlingen af disse data er baseret på art. 6, stk. 1, litra b, i DSGVO, hvis din anmodning er relateret til opfyldelsen af en kontrakt eller er nødvendig for gennemførelsen af foranstaltninger forud for kontraktindgåelse. I alle andre tilfælde er behandlingen baseret på vores legitime interesse i en effektiv behandling af de henvendelser, der er rettet til os (art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO) eller på dit samtykke (art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO), hvis du har anmodet om det. De data, du sender til os via kontaktforespørgsler, forbliver hos os, indtil du beder os om at slette dem, dine Hvis du tilbagekalder dit samtykke til opbevaring af dine data, eller hvis formålet med opbevaringen af dataene ikke længere er relevant (f.eks. efter at behandlingen af din anmodning er afsluttet). Obligatoriske lovbestemmelser - navnlig lovbestemte opbevaringsperioder - forbliver uberørte. 

Registrering på dette websted 

Du kan registrere dig på dette websted for at bruge yderligere funktioner på webstedet. Vi vil kun bruge de data, der er indtastet til dette formål, til at bruge det pågældende tilbud eller den pågældende tjeneste, som du har tilmeldt dig, til det formål. De obligatoriske oplysninger, der anmodes om under registreringen, skal være fuldstændige. Ellers afviser vi registreringen. Ved vigtige ændringer, f.eks. i tilbuddets omfang eller i tilfælde af teknisk nødvendige ændringer, bruger vi den e-mailadresse, som du har opgivet ved registreringen, til at informere dig på denne måde. De data, der indtastes ved registreringen, behandles med henblik på at gennemføre det brugerforhold, der er etableret ved registreringen, og om nødvendigt med henblik på at indlede yderligere kontrakter (art. 6, stk. 1, litra b, i DSGVO). De data, der indsamles i forbindelse med registreringen, opbevares af os, så længe du er registreret på dette websted, hvorefter de slettes. De lovbestemte opbevaringsperioder forbliver upåvirket. 

5. Analyseværktøjer og reklame 

Google Tag Manager 

Vi bruger Google Tag Manager. Udbyderen er Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Google Tag Manager er et værktøj, der gør det muligt for os at integrere sporings- eller statistikværktøjer og andre teknologier på vores websted. Google Tag Manager opretter ikke selv brugerprofiler, gemmer ikke cookies og udfører ingen uafhængige analyser. Den tjener kun til at administrere og spille de værktøjer, der er integreret via den. Google Tag Manager indsamler dog din IP-adresse, som også kan blive sendt til Googles moderselskab i USA. Brugen af Google Tag Manager er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i en hurtig og ukompliceret integration og forvaltning af forskellige værktøjer på sit websted. I det omfang der er anmodet om et tilsvarende samtykke, foretages behandlingen udelukkende på grundlag af art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. 

Google Analytics 

Dette websted bruger funktioner fra webanalysetjenesten Google Analytics. Udbyderen er Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Google Analytics gør det muligt for webstedsoperatøren at analysere de besøgendes adfærd på webstedet. I den forbindelse modtager webstedsoperatøren forskellige brugsdata, f.eks. sidevisninger, opholdslængde, anvendte operativsystemer og brugerens oprindelse. Google kan sammenfatte disse data i en profil, som tildeles den pågældende bruger eller dennes slutenhed. Google Analytics anvender teknologier, der gør det muligt at genkende brugeren med henblik på at analysere brugeradfærd (f.eks. cookies eller fingeraftryk af enheden). De oplysninger, som Google indsamler om brugen af dette websted, overføres generelt til en Google-server i USA og gemmes der. Brugen af dette analyseværktøj er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i at analysere brugeradfærd med henblik på at optimere både sit websted og sine reklamer. Hvis der er blevet anmodet om et tilsvarende samtykke (f.eks. samtykke til lagring af cookies), udføres behandlingen udelukkende på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra a, i DSGVO; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Overførsel af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktklausuler. Du kan finde flere oplysninger her: https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/. 

IP-anonymisering 

Vi har aktiveret IP-anonymiseringsfunktionen på dette websted. Som følge heraf vil din IP-adresse blive overført af Google inden for medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller andre stater, der er parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde Det Økonomiske Samarbejdsområde inden fremsendelse til USA. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive overført til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af dette websted vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og levere andre tjenester vedrørende webstedsaktivitet og internetbrug til webstedsoperatøren. IP-adressen, der overføres af din browser som en del af Google Analytics vil ikke blive slået sammen med andre data fra Google. 

Browser-plugin 

Du kan forhindre Googles indsamling og behandling af dine data ved at downloade og installere det browser-plugin, der findes på følgende link:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan Google Analytics håndterer brugerdata, i Googles politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de. 

Demografiske karakteristika i Google Analytics 

Dette websted bruger funktionen "demografiske karakteristika" i Google Analytics for at kunne vise passende annoncer til besøgende på webstedet inden for Googles annoncenetværk. Dette gør det muligt at generere rapporter, der indeholder oplysninger om alder, køn og interesser for de besøgende på webstedet. Disse data stammer fra interessebaseret annoncering fra Google samt besøgsdata fra tredjepartsleverandører. Disse data kan ikke tildeles en bestemt person. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion via annonceindstillingerne i din Google-konto eller generelt forbyde indsamling af dine data med Google Analytics som vist i punktet "Indsigelse mod dataindsamling". 

Jobbehandling 

Vi har indgået en kontrakt om ordrebehandling med Google og overholder fuldt ud de strenge krav fra de tyske databeskyttelsesmyndigheder, når vi bruger Google Analytics. 

Måling af e-handel i Google Analytics 

Dette websted bruger funktionen "E-Commerce Measurement" i Google Analytics. Ved hjælp af e-handelsmåling kan webstedsoperatøren analysere de besøgende websteds købsadfærd for at forbedre sine online markedsføringskampagner. Her registreres oplysninger som f.eks. afgivne ordrer, gennemsnitlige ordreværdier, forsendelsesomkostninger og den tid, der går fra du ser et produkt til du køber det. Google kan sammenfatte disse data under et transaktions-id, som tildeles den pågældende bruger eller dennes enhed. 

Opbevaringsperiode 

Data, som Google gemmer på bruger- og begivenhedsniveau, og som er knyttet til cookies, brugeridentifikatorer (f.eks. bruger-id) eller reklame-id'er (f.eks. DoubleClick-cookies, Android reklame-id), anonymiseres eller slettes efter 26 måneder. Du kan finde flere oplysninger på følgende link: https://support.google.com/analytics/answer/7667196?hl=de Hotjar  

Dette websted bruger Hotjar. Udbyderen er Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Europa (Hjemmeside: https://www.hotjar.com).  Hotjar er et værktøj til at analysere din brugeradfærd på dette websted. Med Hotjar kan vi bl.a. registrere dine musebevægelser, rulningsbevægelser og klik. Hotjar kan også bestemme, hvor længe du har holdt musemarkøren på et bestemt sted. Ud fra disse oplysninger opretter Hotjar såkaldte varmekort, som kan bruges til at bestemme, hvilke områder af webstedet der foretrækkes af den besøgende på webstedet. Desuden kan vi fastslå, hvor længe du blev på en side, og hvornår du forlod den. Vi kan også fastslå, hvornår du har opgivet dine indtastninger i en kontaktformular (såkaldte konverteringstragt). Hotjar kan desuden bruges til at få direkte feedback fra besøgende på webstedet. Denne funktion tjener den Forbedring af webtilbuddene hos webstedsoperatøren. Hotjar bruger teknologier, der gør det muligt at genkende brugeren med henblik på at analysere brugeradfærd (f.eks. cookies eller brug af fingeraftryk af enheden). Brugen af dette analyseværktøj er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i at analysere brugeradfærd med henblik på at optimere både sit websted og sine reklamer. I det omfang der er anmodet om et tilsvarende samtykke (f.eks. B. samtykke til lagring af cookies), foretages behandlingen udelukkende på grundlag af art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. 

Deaktivere Hotjar 

Hvis du ønsker at deaktivere Hotjars dataindsamling, skal du klikke på følgende link og følge instruktionerne der: https://www.hotjar.com/opt-out Bemærk venligst, at Hotjar skal deaktiveres separat for hver browser eller enhed. Du kan få flere oplysninger om Hotjar og de indsamlede data i Hotjars fortrolighedspolitik på følgende link: https://www.hotjar.com/privacy 

Jobbehandling 

Vi har indgået en kontrakt om ordrebehandling (AVV) med ovennævnte udbyder. Dette er en kontrakt, der er påkrævet i henhold til databeskyttelseslovgivningen, som sikrer, at udbyderen kun behandler de personlige oplysninger om vores besøgende på webstedet i overensstemmelse med vores instruktioner og i overensstemmelse med GDPR. 

Google-annoncer 

Webstedsoperatøren bruger Google Ads. Google Ads er et onlineannonceringsprogram fra Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Google Ads gør det muligt for os at vise annoncer i Googles søgemaskine eller på tredjepartswebsteder, når brugeren indtaster bestemte søgeord på Google (søgeordsmålretning). Desuden kan målrettede reklamer vises på grundlag af de brugerdata, der er tilgængelige hos Google (f.eks. lokaliseringsdata og interesser) (målgruppemålretning). Som webstedsoperatør kan vi evaluere disse data kvantitativt ved f.eks. at analysere, hvilke søgetermer der har ført til visning af vores annoncer, og hvor mange annoncer der har ført til tilsvarende klik. Brugen af Google Ads er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i at markedsføre sine serviceprodukter så effektivt som muligt. Overførsel af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktklausuler. Nærmere oplysninger kan findes her: https://policies.google.com/privacy/frameworks  og https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/. 

Google DoubleClick 

Dette websted bruger funktioner fra Google DoubleClick. Udbyderen er Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, (i det følgende benævnt "DoubleClick"). DoubleClick bruges til at vise dig interessebaserede reklamer i hele Google-annoncernetværket. Annoncerne kan målrettes efter den enkelte seers interesser ved hjælp af DoubleClick. Vores annoncer kan f.eks. blive vist i Googles søgeresultater eller i bannerannoncer, der er tilknyttet DoubleClick. For at kunne vise interessebaseret reklame til brugerne skal DoubleClick kunne genkende den pågældende besøgende og tildele ham eller hende de besøgte websteder, klik og andre oplysninger om brugeradfærd. Til dette formål bruger DoubleClick cookies eller tilsvarende genkendelsesteknologier (f.eks. "cookies"). F.eks. fingeraftryk af enheden). De indsamlede oplysninger kombineres til en pseudonym brugerprofil med henblik på at vise interessebaserede reklamer til den relevante bruger. Google DoubleClick bruges til målrettede reklameforanstaltninger. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Hvis der er blevet anmodet om et tilsvarende samtykke (f.eks. samtykke til lagring af cookies), foretages behandlingen udelukkende på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra a) DSGVO; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan du kan gøre indsigelse mod de annoncer, der vises af Google, på følgende links: https://policies.google.com/technologies/ads og https://adssettings.google.com/authenticated. 

Facebook-pixel 

Dette websted bruger besøgshandlingspixel fra Facebook til at måle konverteringer. Udbyderen af denne tjeneste er Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irland. Ifølge Facebook overføres de indsamlede data dog også til USA og andre tredjelande. På denne måde kan man spore de sidebesøgendes adfærd, efter at de er blevet omdirigeret til udbyderens websted ved at klikke på en Facebook-annonce. Dette gør det muligt at evaluere effektiviteten af Facebook-annoncerne med henblik på statistik og markedsundersøgelser og at optimere fremtidige reklameforanstaltninger. De indsamlede data er anonyme for os som operatør af dette websted, og vi kan ikke drage nogen konklusioner om brugernes identitet. Dataene gemmes og behandles dog af Facebook, så der er mulighed for en forbindelse til den pågældende brugerprofil, og Facebook kan bruge dataene til egne reklameformål i overensstemmelse med Facebooks politik for brug af data kan anvendes. Dette gør det muligt for Facebook at vise reklamer på Facebook-sider og uden for Facebook. Denne brug af data kan ikke påvirkes af os som operatør af webstedet. Brugen af Facebook Pixel er baseret på art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i effektive reklameforanstaltninger, herunder sociale medier. Hvis der er blevet anmodet om et tilsvarende samtykke (f.eks. samtykke til lagring af cookies), udføres behandlingen udelukkende på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra a, i DSGVO; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Overførslen af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser. Nærmere oplysninger findes her: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum  og https://de-de.facebook.com/help/566994660333381. I det omfang der indsamles personoplysninger på vores hjemmeside ved hjælp af det her beskrevne værktøj og videregives til Facebook, er vi og Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland, i fællesskab ansvarlige for denne databehandling (art. 26 DSGVO). Det fælles ansvar er udelukkende begrænset til indsamling af dataene og videregivelse af dem til Facebook. Facebooks behandling, der finder sted efter videresendelsen, er ikke en del af det fælles ansvar. De forpligtelser, der påhviler os i fællesskab, er fastlagt i en fælles forarbejdningsaftale. Teksten til aftalen findes på: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. I henhold til denne aftale er vi ansvarlige for at give oplysninger om databeskyttelse ved brug af Facebook-værktøjet og for den databeskyttelsessikre implementering af værktøjet på vores websted. Facebook er ansvarlig for datasikkerheden i Facebook-produkterne. Du kan gøre de registreredes rettigheder (f.eks. anmodninger om oplysninger) vedrørende data, der behandles af Facebook, gældende direkte over for Facebook. Hvis du gør de registreredes rettigheder gældende over for os, er vi forpligtet til at videresende dem til Facebook. Du kan finde yderligere oplysninger om beskyttelse af dit privatliv i Facebooks databeskyttelsesinformation: https://de-de.facebook.com/about/privacy/.  Du kan også deaktivere remarketingfunktionen "Custom Audiences" i sektionen for annonceindstillinger på https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen.  For at gøre dette skal du være logget ind på Facebook. Hvis du ikke har en Facebook-konto, kan du deaktivere Facebooks brugsbaserede reklamer på European Interactive Digital Advertising Alliance webstedet: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.  

TikTok Pixel 

Arten og omfanget af behandlingen 

Vi bruger TikTok Pixel fra TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Irland, for at levere såkaldte Til at oprette brugerdefinerede målgrupper, dvs. til at segmentere grupper af besøgende på vores onlinetilbud, til at bestemme konverteringsrater og efterfølgende optimere dem. Dette sker især, når Du interagerer med reklamer, som vi har placeret hos TikTok Technology Limited. 

Formål og retsgrundlag 

Vi behandler dine data ved hjælp af TikTok Pixel med henblik på at optimere vores websted og til markedsføringsformål på grundlag af dit samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, litra a. DSGVO. 

Opbevaringsperiode 

Den specifikke opbevaringsperiode for de behandlede data kan ikke påvirkes af os, men fastsættes af TikTok Technology Limited. Du kan finde yderligere oplysninger i fortrolighedspolitikken for TikTok Pixel: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy. 

Facebook API 

Arten og omfanget af behandlingen 

Vi bruger Facebook API fra Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland, til at få adgang til yderligere tjenester og data fra Facebook Ireland Ltd. Dette indebærer en overførsel af din IP-adresse til Facebook Ireland Ltd. Bemærk venligst, at der er et separat afsnit i denne fortrolighedspolitik for hver yderligere tjeneste, som vi bruger fra Facebook Ireland Ltd. 

Formål og retsgrundlag 

Vi bruger Facebook API med henblik på at optimere vores websted og til markedsføringsformål.Brugen af Facebook API er baseret på vores legitime interesser, dvs. interesse i at optimere vores online-tilbud i henhold til art. 6, stk. 1, litra f. DSGVO. 

Opbevaringsperiode 

Den konkrete opbevaringsperiode for de behandlede data kan ikke påvirkes af os, men fastsættes af Facebook Ireland Ltd. Du kan finde yderligere oplysninger i fortrolighedspolitikken for Facebook API: https://dede.facebook.com/business/gdpr. 

AB Tasty 

Arten og omfanget af behandlingen 

Vi bruger AB Tasty fra AB Tasty GmbH, Richmodstraße 6, 50667 Köln, Tyskland, til at udføre såkaldte A/B-tests på vores online-tilbud. Dette indebærer, at vi samtidig offentliggør forskellige versioner af vores onlinetilbud og måler, hvilken af disse versioner der er mest brugervenlig. Når versionerne testes, kan der indsamles data som f.eks. det anvendte operativsystem, browserens brugeragent og tidspunktet for opkaldet for at måle versionens succes. Webtrackingteknologier bruges til at knytte ovenstående data til den version af vores onlinetilbud, der testes. 

Formål og retsgrundlag 

Brugen af AB Tasty er baseret på vores legitime interesser, dvs. interesse i at optimere vores online-tilbud i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f. DSGVO. 

Opbevaringsperiode 

Den specifikke opbevaringsperiode for de behandlede data kan ikke påvirkes af os, men fastsættes af AB Tasty GmbH. Du kan finde yderligere oplysninger i privatlivspolitikken for AB Tasty: https://www.abtasty.com/de/nutzungsbedingungen/. 

Widget til betroede butikker 

Arten og omfanget af behandlingen 

Vi har integreret komponenter fra Trusted Shops Widget på vores websted. Trusted Shops Widget er en vurderingstjeneste, der giver brugerne mulighed for at bedømme vores tjenester. Hvis du vurderer vores tjenester, kan data om den anvendte tjeneste blive overført til Trusted Shops GmbH for at kontrollere ægtheden. Trusted Shops Widget gør det muligt for os at få indhold som f.eks. vurderinger direkte fra Trusted Shops GmbH og vise det på vores websted. Til dette formål overføres din aktuelle IP-adresse normalt til tjenesten. Desuden gemmer Trusted Shops Widget oplysninger ved hjælp af cookies for at finde ud af, hvilke onlinetilbud der er blevet besøgt. I dette tilfælde videregives dine data til operatøren af Trusted Shops Widget, Trusted Shops GmbH, Subbelrather Straße 15c, 50823 Köln. 

Formål og retsgrundlag 

Brugen af Trusted Shops Widget er baseret på art. 6, stk. 1, litra f. DSGVO for at informere brugerne om kvaliteten af vores tjenester. Hvis brugeren giver sit samtykke til behandlingen af sine oplysninger, er retsgrundlaget for behandlingen art. 6, stk. 1, litra a. DSGVO. 

Opbevaringsperiode 

Den konkrete opbevaringsperiode for de behandlede data kan ikke påvirkes af os, men fastsættes af Trusted Shops GmbH. Du kan finde yderligere oplysninger i fortrolighedspolitikken for Trusted Shops Widget: https://business.trustedshops.de/impressum#datenschutz. 

Påmindelse om rating gennem Trusted Shops 

Hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil under eller efter din bestilling ved at aktivere en tilsvarende afkrydsningsboks eller klikke på en knap, der er beregnet til dette formål, overfører vi din e-mailadresse til Trusted Shops GmbH, SUbbelrather Str.15C, 50823 Köln (www.trustedshops.de) med det formål at minde dig pr. e-mail om muligheden for at indsende en vurdering af din bestilling. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en besked til den kontaktmulighed, der er beskrevet nedenfor, eller direkte til Trusted Shops. Integrering af Trusted Shops tillidsmærket Trusted Shops-tillidsmærket er integreret på dette websted for at vise vores Trusted Shops-godkendelsesmærke og alle indsamlede vurderinger samt for at tilbyde Trusted Shops-produkter til købere, efter at de har afgivet en ordre. Dette tjener til at beskytte vores legitime interesse i en optimal markedsføring af vores tilbud, som vejer tungere end vores interesser. Trusted Badge og de tjenester, der annonceres med det, er et tilbud fra Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln. Når du ringer til Trustbadge, gemmer webserveren automatisk en såkaldt serverlogfil, som f.eks. indeholder din IP-adresse, dato og klokkeslæt for opkaldet, mængden af overførte data og den anmodende udbyder (adgangsdata) og dokumenterer opkaldet. Disse adgangsdata evalueres ikke og overskrives automatisk senest syv dage efter afslutningen af dit besøg på webstedet. Yderligere personoplysninger vil kun blive overført til Trusted Shops, hvis du beslutter dig for at bruge Trusted Shops produkter efter at have gennemført en bestilling eller allerede har registreret dig for at bruge dem. I dette tilfælde gælder den kontraktmæssige aftale mellem dig og Trusted Shops. Vi har indgået en kontrakt om ordrebehandling med alle de virksomheder, der er nævnt i denne databeskyttelseserklæring, og vi overholder fuldt ud de strenge krav fra de tyske databeskyttelsesmyndigheder. 

6. Nyhedsbrev 

Oplysninger om nyhedsbreve 

Hvis du gerne vil modtage det nyhedsbrev, der tilbydes på hjemmesiden, skal du sende os en e-mail  Adresse samt oplysninger, der gør det muligt for os at bekræfte, at du er indehaver af den angivne e-mailadresse, og at du accepterer at modtage nyhedsbrevet. Der indsamles ingen yderligere data eller kun på frivillig basis. Til behandling af nyhedsbrevet bruger vi nyhedsbrevstjenesteudbydere, som er beskrevet nedenfor. 

MailChimp med deaktiveret præstationsmåling 

Dette websted bruger MailChimp til at sende nyhedsbreve. Udbyderen er Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA. MailChimp er en tjeneste, der bl.a. kan bruges til at organisere udsendelse af nyhedsbreve. Når du indtaster data med henblik på at modtage nyhedsbreve (f.eks. e-mailadresse), gemmes disse data på MailChimp's servere i USA. Vi har deaktiveret Mailchimp's præstationsmåling, så Mailchimp ikke vil evaluere din adfærd, når du åbner vores nyhedsbrev. Hvis du ikke ønsker, at dine data skal overføres til Mailchimp, skal du afmelde dig nyhedsbrevet. Til dette formål har vi et tilsvarende link i hvert nyhedsbrev. Databehandlingen finder sted på Baseret på dit samtykke (art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO). Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke ved at afmelde dig fra nyhedsbrevet. Lovligheden af de allerede gennemførte databehandlinger forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen. De oplysninger, du giver os eller nyhedsbrevstjenesteudbyderen med henblik på at modtage nyhedsbrevet, opbevares af os eller nyhedsbrevstjenesteudbyderen, indtil du afmelder dig fra nyhedsbrevet, og de slettes fra nyhedsbrevslisten, når du afmelder dig fra nyhedsbrevet. Data, som vi har gemt til andre formål, forbliver upåvirket af dette. Overførsel af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktklausuler. Nærmere oplysninger kan findes her: https://mailchimp.com/eu-us-data-transfer-statement/  og https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/#Annex_C_-_Standard_Contractual_Clauses. .NachIhrer Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevsdistributionslisten, vil din e-mailadresse blive gemt af os eller nyhedsbrevstjenesteudbyderen på en sortliste for at forhindre fremtidige udsendelser. Oplysningerne fra den sorte liste vil kun blive anvendt til dette formål og vil ikke blive sammenlagt med andre oplysninger. Dette tjener både din interesse og vores interesse i at overholde de lovmæssige krav ved udsendelse af nyhedsbreve (legitim interesse i henhold til art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO). Opbevaringen på den sorte liste er ikke tidsbegrænset. Du kan gøre indsigelse mod opbevaring, hvis dine interesser vejer tungere end vores legitime interesse. Du kan finde flere oplysninger i MailChimp's fortrolighedspolitik på: https://mailchimp.com/legal/terms/.  

Jobbehandling 

Vi har indgået en kontrakt om ordrebehandling (AVV) med ovennævnte udbyder. Dette er en kontrakt, der er påkrævet i henhold til databeskyttelseslovgivningen, som sikrer, at udbyderen kun behandler de personlige oplysninger om vores besøgende på webstedet i overensstemmelse med vores instruktioner og i overensstemmelse med GDPR. 

7. Plugins og værktøjer 

YouTube med forbedret databeskyttelse 

Dette websted indlejrer videoer fra YouTube. Operatøren af disse sider er Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Vi bruger YouTube i udvidet databeskyttelsestilstand. Ifølge YouTube betyder denne tilstand, at YouTube ikke gemmer nogen oplysninger om besøgende på dette websted, før de ser videoen. Videregivelse af data til YouTube-partnere er dog ikke nødvendigvis udelukket af den udvidede databeskyttelsesordning. YouTube opretter således en forbindelse til Google DoubleClick-netværket - uanset om du ser en video eller ej. Så snart du starter en YouTube-video på dette websted, oprettes der en forbindelse til YouTube-serverne. Dette fortæller YouTube-serveren, hvilke af vores sider du har besøgt. Hvis du er logget ind på din YouTube-konto, giver du YouTube mulighed for at tildele din surfadfærd direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved at logge ud af din YouTube-konto. Når du starter en video, kan YouTube desuden gemme forskellige cookies på din slutenhed eller anvende tilsvarende genkendelsesteknologier (f.eks. fingeraftryk af enheden). På denne måde kan YouTube få oplysninger om besøgende på dette websted. Disse oplysninger bruges bl.a. til at indsamle videostatistik, forbedre brugeroplevelsen og forhindre svindelforsøg. Eventuelt kan yderligere databehandlinger udløses efter starten af en YouTube-video, som vi ikke har nogen kontrol over. YouTube bruges til at præsentere vores online-tilbud på en tiltalende måde. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f), i DSGVO. I det omfang der er anmodet om et tilsvarende samtykke, foretages behandlingen udelukkende på grundlag af art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Du kan finde flere oplysninger om databeskyttelse hos YouTube i deres politik om beskyttelse af personlige oplysninger på: https://policies.google.com/privacy?hl=de. 

Google Web Fonts (lokal hosting) 

Dette websted bruger såkaldte webfonte, der leveres af Google, til ensartet visning af skrifttyper anvendes. Google Fonts er installeret lokalt. Der er ingen forbindelse til Googles servere. Du kan finde flere oplysninger om Google Web Fonts på https://developers.google.com/fonts/faqundinderDatenschutzerklärungvonGoogle:   https://policies.google.com/privacy?hl=de

Google reCAPTCHA 

Vi bruger "Google reCAPTCHA" (herefter "reCAPTCHA") på dette websted. Udbyderen er Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Formålet med reCAPTCHA er at kontrollere, om dataindtastning på dette websted (f.eks. i en kontaktformular) er foretaget af et menneske eller af et automatiseret program. Til dette formål analyserer reCAPTCHA den besøgendes adfærd på webstedet på grundlag af forskellige karakteristika. Denne analyse begynder automatisk, så snart den besøgende går ind på webstedet. Til analysen evaluerer reCAPTCHA forskellige oplysninger (f.eks. IP-adresse, den tid, som den besøgende bruger på webstedet, eller brugerens musebevægelser). De data, der indsamles under analysen, sendes til Google. ReCAPTCHA-analyserne kører helt i baggrunden. De besøgende på webstedet bliver ikke gjort opmærksom på, at der finder en analyse sted. Opbevaring og analyse af dataene er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i at beskytte sine webtilbud mod misbrug af automatiseret spionage og mod SPAM. I det omfang der er anmodet om et tilsvarende samtykke, foretages behandlingen udelukkende på grundlag af art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Du kan finde flere oplysninger om Google reCAPTCHA i Googles politik om beskyttelse af personlige oplysninger og Googles vilkår for tjeneste på følgende links: https://policies.google.com/privacy?hl=de og https://policies.google.com/terms?hl=de. 

8. e-handel og betalingsudbydere 

Behandling af data (kunde- og kontraktdata) 

Vi indsamler, behandler og bruger kun personoplysninger, i det omfang de er nødvendige for at etablere, indhold eller ændring af retsforholdet (inventeringsdata). Dette sker på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra b, i DSGVO, som tillader behandling af data med henblik på opfyldelse af en kontrakt eller foranstaltninger forud for kontraktindgåelse. Vi indsamler, behandler og bruger kun personlige data om brugen af dette websted (brugsdata) i det omfang, det er nødvendigt for at gøre det muligt for brugeren at bruge tjenesten eller for at fakturere brugeren. De indsamlede kundedata slettes, når ordren er afsluttet eller forretningsforbindelsen er bragt til ophør. De lovbestemte opbevaringsperioder forbliver uændrede. 

Overførsel af data ved indgåelse af en kontrakt for onlinebutikker, forhandlere og forsendelse af varer 

Når du bestiller varer hos os, videregiver vi dine personlige oplysninger til det transportfirma, der har fået overdraget leveringen, og til den udbyder af betalingstjenester, der har fået overdraget betalingsbehandlingen. Kun de data, som den pågældende tjenesteudbyder har brug for for at udføre sin opgave, vil blive videregivet. Retsgrundlaget herfor er art. 6, stk. 1, litra b, i DSGVO, som tillader behandling af data til opfyldelse af en kontrakt eller foranstaltninger forud for kontraktindgåelse. Hvis du har givet det tilsvarende samtykke i henhold til art. 6, stk. 1, litra a DSGVO, overdrager vi din e-mailadresse til det transportfirma, der har fået overdraget leveringen, så de kan informere dig pr. e-mail om din ordres leveringsstatus; du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke. 

Betalingstjenester 

Vi integrerer betalingstjenester fra tredjepartsvirksomheder på vores websted. Når du foretager et køb hos os, behandles dine betalingsdata (f.eks. navn, betalingsbeløb, kontooplysninger, kreditkortnummer) af betalingstjenesteudbyderen med henblik på at behandle betalingen. De respektive kontrakt- og databeskyttelsesbestemmelser fra de respektive udbydere gælder for disse transaktioner. Betalingstjenesteudbyderne anvendes på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra b, i DSGVO (kontraktbehandling) og af hensyn til en så smidig, bekvem og sikker behandling af betalinger som muligt Betalingsprocessen (art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO). I det omfang der anmodes om dit samtykke til visse handlinger, er art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO retsgrundlaget for databehandlingen; samtykker kan til enhver tid tilbagekaldes med henblik på fremtiden. Vi bruger følgende betalingstjenester/udbydere af betalingstjenester inden for rammerne af denne hjemmeside: 

PayPal 

Udbyderen af denne betalingstjeneste er PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (i det følgende benævnt "PayPal"). Overførsel af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktklausuler. Du kan finde flere oplysninger her: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/pocpsa-full. Du kan finde flere oplysninger i PayPals fortrolighedspolitik: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full. Google Pay Udbyderen er Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Du kan finde Googles politik om beskyttelse af personlige oplysninger her: https://policies.google.com/privacy. 

Shopify Betaling/ Shop pay 

Udbyderen af denne betalingstjeneste i EU er Shopify International Limited, 2nd Floor Victoria Buildings, 1-2 Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Irland (i det følgende benævnt "Shopify Payment"). Du kan finde flere oplysninger i Shopify Betalings fortrolighedspolitik: https://www.shopify.de/legal/datenschutz. 

American Express 

Udbyderen af denne betalingstjeneste er American Express Europe S.A., Theodor-Heuss-Allee 112, 60486 Frankfurt am Main, Tyskland (i det følgende benævnt "American Express"). American Express kan overføre oplysninger til sit moderselskab i USA. Overførsel af data til USA er baseret på de bindende virksomhedsregler. Du kan finde flere oplysninger her: https://www.americanexpress.com/en-pl/company/legal/privacy-centre/european-implementingprinciples/. Weitere Oplysninger kan findes i American Express' politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://www.americanexpress.com/de/legal/online-datenschutzerklarung.html.  

Mastercard 

Udbyderen af denne betalingstjeneste er Mastercard Europe SA, Chaussée de Tervuren 198A, B-1410 Waterloo, Belgien (i det følgende benævnt "Mastercard"). Mastercard kan overføre data til sit moderselskab i USA. Overførsel af data til USA er baseret på Mastercards bindend virksomhedsregler, som du kan finde nærmere oplysninger om her: https://www.mastercard.de/de-de/datenschutz.html og https://www.mastercard.us/content/dam/mccom/global/documents/mastercard-bcrs.pdf.  

VISA 

Leverandøren af denne betalingstjeneste er Visa Europe Services Inc, London Branch, 1 Sheldon Square, London W2 6TT, Storbritannien (i det følgende benævnt "VISA"). Det Forenede Kongerige betragtes som et sikkert tredjeland i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Det betyder, at Det Forenede Kongerige har et databeskyttelsesniveau, der svarer til niveauet i Den Europæiske Union. VISA kan overføre data til sit moderselskab i USA. Overførslen af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser. Du kan finde nærmere oplysninger her: https://usa.visa.com/legal/privacy-policy.html Du kan finde flere oplysninger i VISA's politik om beskyttelse af personlige oplysninger på  https://usa.visa.com/legal/privacy-policy.html 

Trustly 

Udbyderen er Trustly Group AB, Radmansgatan 40, 11357 Stockholm, Sverige. Du kan finde Trustlys politik om beskyttelse af personlige oplysninger her: https://www.trustly.net/de-DE/uber-uns/privacy-policy 

Mulitsafe løn 

Udbyderen er Multisafe Pay, Kraanspoor 39, 1033 SC Amsterdam, Nederlandene. Du kan finde Multisafe Pay's fortrolighedspolitik her: https://www.multisafepay.com/de_de/datenschutzerklaerung 

Shopify Checkout 

Arten og omfanget af behandlingen 

Vi har integreret Shopify Checkout-komponenter på vores websted. Shopify Checkout er en tjeneste fra Shopify, Inc. og tilbyder online betalingsløsninger i hele verden. Hvis du vælger Shopify Checkout som betalingsmetode, vil dine data, der er nødvendige for betalingsprocessen, automatisk blive overført til Shopify, Inc, 150 Elgin St, Ottawa, ON K2P 1L4, Canada. I denne forbindelse indsamles normalt følgende data: Navn, adresse, evt. virksomhed, e-mailadresse, telefon- og mobiltelefonnummer og IP-adresse. 

Formål og retsgrundlag 

Tjenesten anvendes på grundlag af opfyldelsen af en kontrakt, dvs. til behandling af betalingstransaktioner i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b. DSGVO. 

Opbevaringsperiode 

Den specifikke opbevaringsperiode for de behandlede data kan ikke påvirkes af os, men bestemmes af Shopify, Inc. Du kan finde yderligere oplysninger i fortrolighedspolitikken for Shopify Checkout: https://www.shopify.de/legal/datenschutz 

9. Lyd- og videokonferencer 

Databehandling 

Et af de værktøjer, vi bruger til at kommunikere med vores kunder, er onlinekonferencer. De enkelte værktøjer, vi bruger, er anført nedenfor. Hvis du kommunikerer med os via video- eller audiokonference via internettet, vil dine personoplysninger blive indsamlet og behandlet af os og udbyderen af det pågældende konferenceværktøj. Konferenceværktøjerne indsamler alle de data, som du giver/indtaster for at bruge værktøjerne (e-mailadresse og/eller dit telefonnummer). Desuden behandler konferenceværktøjerne konferencens varighed, start- og sluttidspunktet (tidspunktet) for deltagelse i konferencen, antallet af deltagere og andre "kontekstuelle oplysninger" i forbindelse med kommunikationsprocessen (metadata). Desuden behandler udbyderen af værktøjet alle de tekniske data, der er nødvendige for at behandle onlinekommunikationen. Dette omfatter især IP-adresser, MAC-adresser, enheds-id'er, enhedstype, type af enhed, type af operativsystem og -version, klientversion, kameratype, mikrofon eller højttaler og forbindelsestype. Hvis indhold deles, uploades eller på anden måde gøres tilgængeligt i værktøjet, vil det også blive gemt på værktøjsudbydernes servere. Sådant indhold omfatter navnlig cloud-optagelser, chat/ instant messages, voicemails, uploadede fotos og videoer, filer, whiteboards og andre oplysninger, der deles under brug af tjenesten. Bemærk venligst, at vi ikke har fuld kontrol over de anvendte værktøjers databehandlinger. Vores muligheder afhænger i høj grad af den pågældende udbyders virksomhedspolitik. For yderligere oplysninger om konferenceværktøjernes databehandling henvises til databeskyttelseserklæringerne for de respektive anvendte værktøjer, som vi har anført under denne tekst. Formål og retsgrundlag Konferenceværktøjerne bruges til at kommunikere med potentielle eller eksisterende aftalepartnere eller til at tilbyde visse tjenester til vores kunder (art. 6, stk. 1, litra b DSGVO). Desuden tjener brugen af værktøjerne til en generel forenkling og fremskyndelse af kommunikationen med os eller vores virksomhed (legitim interesse i henhold til art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO). I det omfang der er anmodet om samtykke, anvendes de pågældende værktøjer på grundlag af dette samtykke; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden. 

Opbevaringsperiode 

De data, som vi indsamler direkte via video- og konferenceværktøjerne, slettes fra vores systemer, så snart du anmoder os om at slette dem, tilbagekalder dit samtykke til at gemme dem, eller når formålet med at gemme dataene ikke længere er relevant. Lagrede cookies forbliver på din terminalenhed, indtil du sletter dem. De lovpligtige opbevaringsperioder er ikke berørt. Vi har ingen indflydelse på opbevaringsperioden for dine data, som opbevares af operatørerne af konferenceværktøjerne til deres egne formål. For nærmere oplysninger bedes du kontakte operatørerne af konferenceværktøjerne direkte. 

Anvendte konferenceværktøjer 

Vi bruger følgende konferenceværktøjer: 

Google Meet 

Vi bruger Google Meet. Udbyderen er Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. For nærmere oplysninger om databehandling henvises til Googles privatlivspolitik: https://policies.google.com/privacy?hl=de. 

Jobbehandling 

Vi har indgået en kontrakt om ordrebehandling (AVV) med ovennævnte udbyder. Dette er en kontrakt, der er påkrævet i henhold til databeskyttelseslovgivningen, som sikrer, at udbyderen kun behandler de personlige oplysninger om vores besøgende på webstedet i overensstemmelse med vores instruktioner og i overensstemmelse med GDPR. 

10. Egne tjenester 

Håndtering af ansøgerdata 

Vi giver dig mulighed for at ansøge hos os (f.eks. via e-mail, post eller via onlineansøgningsformularen). I det følgende informerer vi dig om omfanget, formålet og brugen af dine personlige oplysninger, der indsamles som led i ansøgningsprocessen. Vi forsikrer dig om, at indsamling, behandling og brug af dine data vil blive udført i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og alle andre lovbestemmelser, og at dine data vil blive behandlet strengt fortroligt. 

Omfang og formål med dataindsamlingen 

Når du sender os en ansøgning, behandler vi dine tilhørende personoplysninger (f.eks. kontakt- og kommunikationsdata, ansøgningsdokumenter, notater fra samtaler osv.) i det omfang, det er nødvendigt for at træffe beslutning om etablering af et ansættelsesforhold. Retsgrundlaget herfor er § 26 BDSG i henhold til tysk ret (indledning af et ansættelsesforhold), art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO (generel kontraktindledning) og - hvis du har givet dit samtykke - art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Dine personlige oplysninger vil kun blive videregivet inden for vores virksomhed til personer, der er involveret i behandlingen af din ansøgning. Hvis ansøgningen godkendes, vil de af dig indsendte data blive gemt i vores databehandlingssystemer på grundlag af § 26 BDSG og art. 6, stk. 1, litra b, DSGVO med henblik på at gennemføre ansættelsesforholdet. 

Opbevaringsperiode for oplysningerne 

Hvis vi ikke kan give dig et jobtilbud, hvis du afviser et jobtilbud eller trækker din ansøgning tilbage, forbeholder vi os ret til at opbevare de oplysninger, du har givet os, på grundlag af vores legitime interesser (art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO) i op til 6 måneder efter afslutningen af ansøgningsprocessen (afvisning eller tilbagetrækning af ansøgningen). Dataene slettes derefter, og de fysiske ansøgningsdokumenter destrueres. Denne opbevaring tjener især som bevismateriale i tilfælde af en retstvist. Hvis det er åbenbart, at oplysningerne vil være nødvendige efter udløbet af 6-månedersperioden (f.eks. på grund af en forestående eller verserende retstvist), slettes oplysningerne først, når formålet med den fortsatte opbevaring ikke længere er gældende. Længere opbevaring kan også finde sted, hvis du har givet dit samtykke (art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO), eller hvis lovbestemte opbevaringsforpligtelser forhindrer sletning. 

11. Vores tilstedeværelse på de sociale medier 

Databehandling i sociale netværk 

Vi opretholder offentligt tilgængelige profiler på sociale netværk. De enkelte sociale netværk, som vi bruger Du kan finde netværk nedenfor. Sociale netværk som Facebook, Twitter osv. kan normalt foretage en omfattende analyse af din brugeradfærd, når du besøger deres websted eller et websted med integreret indhold fra sociale medier (f.eks. like-knapper eller reklamebannere). Når du besøger vores tilstedeværelse på sociale medier, udløses en lang række behandlinger, der er relevante for databeskyttelse. I detaljer: Hvis du er logget ind på din konto på et socialt medie og besøger vores sociale medier, kan operatøren af den sociale medieportal tildele dette besøg til din brugerkonto. Dine personlige oplysninger kan dog også indsamles under visse omstændigheder, hvis du ikke er logget ind eller ikke har en konto på den pågældende sociale medieportal. I dette tilfælde finder denne dataindsamling f.eks. sted via cookies, der gemmes på din slutenhed, eller ved at registrere din IP-adresse. Ved hjælp af de data, der indsamles på denne måde, kan operatørerne af de sociale medieportaler oprette brugerprofiler, hvor dine præferencer og interesser er gemt. På denne måde kan interessebaserede reklamer vises for dig både inden for og uden for det pågældende sociale medie. Hvis du har en konto hos det pågældende sociale netværk, kan den interessebaserede reklame vises på alle enheder, hvor du er eller var logget ind. Bemærk også, at vi ikke kan spore alle behandlingsaktiviteter på de sociale medieportaler. Afhængigt af udbyderen kan yderligere behandlingsprocedurer derfor udføres af operatørerne af de sociale medieportaler. For nærmere oplysninger henvises til brugsbetingelserne og databeskyttelsesbestemmelserne på de respektive sociale medieportaler. 

Retsgrundlag 

Vores tilstedeværelse på de sociale medier har til formål at sikre en så omfattende tilstedeværelse som muligt på internettet. Dette er en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. De analyseprocesser, der iværksættes af de sociale netværk, kan være baseret på forskellige retsgrundlag, som skal angives af operatørerne af de sociale netværk (f.eks. samtykke i henhold til art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO). 

Ansvarlig person og påberåbelse af rettigheder 

Hvis du besøger et af vores sociale medier (f.eks. Facebook), er vi sammen med operatøren af den sociale medieplatform ansvarlig for den databehandling, der udløses under dette besøg. Du kan i princippet gøre dine rettigheder (information, rettelse, sletning, begrænsning af behandling, dataportabilitet og klage) gældende både over for os og over for operatøren af den pågældende sociale medieportal (f.eks. over for Facebook). Bemærk venligst, at vi på trods af det fælles ansvar med operatørerne af de sociale medieportaler ikke har fuld indflydelse på de sociale medieportalers databehandlingsprocedurer. Vores muligheder bestemmes i høj grad af den pågældende udbyders virksomhedspolitik. 

Opbevaringsperiode 

De data, som vi indsamler direkte af os via de sociale medier, slettes fra vores systemer, så snart du anmoder os om at slette dem, tilbagekalder dit samtykke til at gemme dem, eller når formålet med at gemme dataene ikke længere er relevant. Lagrede cookies forbliver på din enhed, indtil du sletter dem. Obligatoriske lovbestemmelser - navnlig opbevaringsperioder - forbliver uændrede. Vi har ingen indflydelse på opbevaringsperioden for dine data, som opbevares af operatørerne af de sociale netværk til deres egne formål. Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte operatørerne af de sociale netværk direkte (f.eks. i deres privatlivspolitik, se nedenfor). 

Sociale netværk i detaljer Facebook 

Vi har en profil på Facebook. Udbyderen af denne tjeneste er Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland. Ifølge Facebook overføres de indsamlede data også til USA og andre tredjelande. Du kan justere dine reklameindstillinger uafhængigt af hinanden på din brugerkonto. Du kan gøre det ved at klikke på følgende link og logge ind: https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Overførsel af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktklausuler. Nærmere oplysninger kan findes her: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum og https://de-de.facebook.com/help/566994660333381. Du kan finde flere oplysninger i Facebooks privatlivspolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/

Instagram 

Vi har en profil på Instagram. Udbyderen er Instagram Inc, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Overførsel af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktklausuler. Du kan finde flere oplysninger her: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum,  https://help.instagram.com/519522125107875 und https://de-de.facebook.com/help/566994660333381 Du kan finde flere oplysninger om, hvordan de håndterer dine personlige oplysninger, i Instagrams politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://help.instagram.com/519522125107875

XING 

Vi har en profil på XING. Udbyderen er New Work SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Tyskland. Nærmere oplysninger om, hvordan de håndterer dine personlige oplysninger, findes i XING's politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://privacy.xing.com/en/privacy-policy

LinkedIn 

Vi har en profil på LinkedIn. Udbyderen er LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irland. LinkedIn bruger reklamecookies. Hvis du ønsker at deaktivereLinkedIn reklamecookies, skal du bruge følgende link:  https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.  Overførsel af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktklausuler. Nærmere oplysninger kan findes her: https://www.linkedin.com/legal/l/dpa og https://www.linkedin.com/legal/l/eu-sccs. For nærmere oplysninger om, hvordan de håndterer dine personlige oplysninger, henvises til LinkedIns politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Vimeo 

Vi har en profil på Vimeo. Udbyderen er Vimeo, Inc., 555 West 18th Street, New York 10011, USA. Overførslen af data til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktklausuler og ifølge Vimeo på "legitime forretningsinteresser". Du kan finde flere oplysninger her: https://vimeo.com/privacyFor nærmere oplysninger om deres håndtering af dine personlige oplysninger henvises til Vimeos privatlivspolitik: https://vimeo.com/privacy. 

YouTube 

Vi har en profil på YouTube. Udbyderen er Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan de håndterer dine personlige data, i YouTubes politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://policies.google.com/privacy?hl=de. 

TikTok 

Vi har en profil på TikTok. Udbyderen er TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Irland. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan de håndterer dine personlige oplysninger, i TikToks politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy?lang=de. Overførsel af data til ikke-sikre tredjelande er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser. Du kan finde flere oplysninger her: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy?lang=de.